Wool2 komende 2 weken in het Westerlab

22 januari 2016

Gepubliceerd door: Ellen Mensink

Na SLOW//PULP staan wij met onze Wool2 trui de komende twee weken in het Westerlab! Kom langs bij de breiworkshop 28 januari, de wool2(gether) lezing 4 februari of de creatieve sessie op 5 februari aanstaande tijdens de Warmetruiendag 2016, om mee te denken, het verhaal achter de Wool2 trui te horen en/of je eigen duurzame Wool2 trui of sjaal aan te schaffen. Ook kunt u in het westerlab de Wool2 trui kopen of hier de trui bestellen.

Wanneer? 26 januari tot en met 6 februari
Waar? Westerstraat 70 in Amsterdam

Bijeenkomst voor studenten van de AMFI
– Dinsdag 26 januari
Speciaal voor studenten Design, Management en Branding van het Amsterdam Fashion Instituut in het kader van hun Triptiek activiteit.

Brei Workshop met Carolien Evers
Donderdag 28 januari van 15.00-17.30h
Carolien Evers, ontwerpster van De Warmetruiendag Trui 2016, geeft de breiworkshop. Dit keer kun je je eigen Wool2 Warmetruiendag muts breien en wel in de Wool2 handbreigarens. Doe mee en leer het patroon van de Warmetruiendag trui terwijl je je eigen Wool2 muts breit. Dan zit je er op Warmetruiendag 5 februari warmpjes bij! De workshop kost 25 euro en is inclusief Wool2 garens, patroon en een lekker kopje winterthee. Voor studenten 10 euro! Meld je aan via ons Facebook event.

Lezing Ellen Mensink initiatiefneemster Wool2
Donderdag 4 februari van 20.00-21.00h
Tijdens deze lezing vertelt Ellen over hoe Wool2 tot stand is gekomen. Er is uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen. Meld je aan via ons Facebook event.

Creatieve Sessie
Vrijdag 5 februari van 14.00-17.00h
Bijeenkomst voor creatieve genodigden over de ‘ultieme recycle trui’ en om samen na te denken over de Wool2 trui 2016. Deze bijzondere dag – de Warmetruiendag 2016 – vieren we graag op een creatieve en inspirerende manier. Ben jij ervan overtuigd dat je als creatieveling hier een nuttige bijdrage kunt leveren en aanwezig zou moeten zijn, mail dan naar team@creativecitylab.nl  Aansluitend zal er een borrel plaatsvinden.

Over Westerlab
In het Westerlab komen creatieve ondernemers samen die de wereld een stukje mooier en duurzamer willen maken. Een inspirerende hub in hartje Jordaan waar innovatieve ideeën kunnen groeien en bloeien. In de etalage en workshopruimte delen designers en startups hun producten en ideeën. Van 25 januari tot en met 6 februari staat Wool2 in Westerlab!

Wil je meedoen met de breiworkshop of lezing meld je dan aan via de facebookpagina. Wil je meedoen met de creatieve sessie stuur dan een mail naar team@creativecitylab.nl
Let op: Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Over de auteur

avatar
Ellen Mensink