TOPSTUDENTEN GEZOCHT!

2 december 2015

Gepubliceerd door: Ellen Mensink

Topstage in upcycling en duurzame fashion – ook mogelijkheden voor afstudeerders!

Creative City Lab zoekt i.s.m. Createtoday – als vervolg op het Recycle Lab Circular Fashion – per februari 2016 enthousiaste stagiaires met hart voor duurzaamheid en fashion.

Zoek jij een inspirerende stage of een afstudeerproject en gaat jouw hart sneller kloppen van innovaties en duurzame mode en of interieur? Wil je graag meewerken aan de transitie naar een duurzame circulaire textielketen? Meld je dan nu aan bij Creative City Lab! Er zijn stageplekken voor meerdere thema’s en verschillende werkgebieden beschikbaar!

Tijdens je stage krijg je de kans om samen met een jong team van professionals uit de textiel- en modesector te werken aan het verminderen van de kleding-afvalberg in Nederland, het doen van innovatief onderzoek en het meewerken aan de start-up organisatie die is voortgekomen uit het recycle lab.

We zoeken talenten voor verschillende werk-/onderzoeksgebieden, zoals: het onderzoeken en ontwikkelen voor het maken van nieuwe kwalitatieve eindproducten van textielafval voor zowel de fashion- als interieursector; het onderzoeken van innovatieve 3.0 productietechnieken voor textiele eindproducten; het ontwerpen van een mode of interieur items uit textielafval; onderzoek naar het optimaliseren van de retourstromen en het inrichten van logistieke processen (supply chain management); de inkoop- en productiekant van de nieuwe collectie.

What’s in it for you? Je zal komen te werken in een jong multidisciplinair team waarbij je professioneel gecoacht wordt. Naast het doen van (praktijkgericht) onderzoek en het leveren van een directe bijdrage aan de start-up organisatie kom je in contact met een breed netwerk van partijen uit de textielketen en de mode- en interieursector.

Is een van deze stagemogelijkheden iets voor jou? Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar, voor vier tot zes maanden? Stuur dan zo snel mogelijk je CV, motivatiebrief en studieresultaten naar team@creativecitylab.nl t.a.v. Eva Valkhoff. Heb je nog vragen? Bel gerust naar Ellen Mensink 0621577268!

 

Over de auteur

avatar
Ellen Mensink