Social media stagiair & community manager gezocht voor Recycle Lab Circular Fashion!

8 december 2014

Gepubliceerd door: Ellen Mensink

Creative City Lab zoekt per direct marketing communicatie en social media ondersteuning binnen het Recycle Lab Circular Fashion.

Wij zoeken per direct een stagiaire (4 dagen per week) en een community manager (part time). Zoek jij een inspirerend project en wil je graag meewerken aan de transitie naar een duurzame circulaire modeketen? Meld je zo spoedig mogelijk aan voor het Recycle Lab Circular Fashion 2015 van Creative City Lab (CCL). Word jij geselecteerd, dan ga je samen met verschillende partners van het lab, professionals en ontwerpers uit de textiel en modesector werken aan het verminderen van de textiel afvalberg in Nederland. Gedurende het lab doen we onderzoek naar het optimaliseren van retourstromen, het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen voor het produceren van circulaire mode en technisch onderzoek naar het hoogwaardig vervezelen en spinnen van garen uit post consumer textiel. Daarnaast onderzoeken we de haalbaarheid van een recycle factory lab in de Metropool Regio Amsterdam.

Wij zoeken ondersteuning voor de komende 3 maanden, startdatum 1 april 2015. Tijdens het lab werkt je in een multidisciplinair team en wordt je intensief begeleid door senior professionals van CCL en Texperium. Naast het meewerken aan de resultaten van het lab kom je in contact met de verschillende partners van het lab en met een breed netwerk van partijen uit de textiel- en modeketen.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan het lab, stuur dan je cv, studieresultaten en motivatiebrief naar Ellen Mensink via team@creativecitylab.nl. Meer informatie over het project en het onderzoek kunnen je vinden op de projectpagina Recycle Lab Circular Fashion.

Partners Recycle Lab Circular Fashion:

Partnerlogos

Over de auteur

avatar
Ellen Mensink