Laatste uurtjes van de (succesvolle) crowdfunding campagne!

24 november 2015

Gepubliceerd door: Ellen Mensink

Met nog maar een paar uur op de teller kunnen we constateren dat we de crowdfunding campagne vanavond succesvol zullen afronden! Met 177 funders en nog 12 uur te gaan staan we nu op 130% van ons doelbedrag en daarmee hebben we zelfs ons streefbedrag ruimschoots gehaald! We zijn overweldigd door alle support en vinden het geweldig om te zien dat de ‘crowd’ zo in Wool² en de upcycle movement gelooft!

Mocht je nog willen investeren of iemand kennen die dat nog van plan was: nu is dus je kans om nog een trui te bestellen en ons te steunen want vanavond loopt de campagne af.

Maaar, we gaan natuurlijk door! Er is een nieuwe start-up in ontwikkeling, waar jullie binnenkort meer over zullen horen.

De productie bij Huisman Tricot draait nu op volle toeren en we zijn hard aan het werk om ervoor te zorgen dat we de truien en sjaals nog voor de kerstvakantie uit kunnen leveren en iedereen er met de feestdagen warmpjes bij zit!

Verder zijn we bezig om te kijken of en waar we de trui na afloop van de campagne kunnen verkopen. Was je te laat met bestellen of ben je geïnteresseerd in het alsnog bestellen (of verkopen!) van de Wool² trui? Neem dan contact met ons op via team@creativecitylab.nl.

Over de auteur

avatar
Ellen Mensink