Help WOOL2 met sorteren voor de 1e collectie!

20 mei 2016

Gepubliceerd door: Ellen Mensink

We zijn druk bezig met het ontwerpen van nieuwe garens en onze eerste collectie. Ons doel is om aan het begin van het vierde kwartaal de collectie te lanceren. Dit betekent dat we op zeer korte termijn moeten starten met het sorteren van het kledingafval. Kom je ons helpen tussen 2 en 18 juni?

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en maatschappelijk een steentje bij te dragen, sorteren we zowel zelf als in samenwerking met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Voor onze eerste collectie zal het WOOL2 team ook zelf gaan sorteren. Zo zien we direct wat er allemaal in de kleding-afvalberg zit en kunnen we makkelijker inschatten wat er een volgende keer nodig is om dit proces zo gunstig mogelijk te laten verlopen.

Help ons met het oplossen van de afvalberg en kom sorteren!
Lijkt het je leuk om ons hierbij te helpen? In de periode van donderdag 2 juni tot en met zaterdag 18 juni zoeken wij per dag minimaal vijf personen die ons kunnen helpen. We gaan alle dagen in deze periode (behalve zondagen) sorteren. Heb je één of meerdere dagen tijd om samen met ons te sorteren? Kom ons dan helpen, dit kan individueel maar ook als groep vrienden of collega’s. Je leert ons team kennen, we zorgen voor een heerlijke lunch, we zijn je eeuwig dankbaar en indien je een mooi kledingstuk tegenkomt, mag je deze uiteraard mee naar huis nemen. Ook krijg je een 15% korting voucher die je kan gebruiken voor een product uit onze eerste collectie!

Meld je aan via info@creativecitylab.nl en wij zullen contact met je opnemen om samen de datum, tijdstippen en locatie kort te sluiten.

Heel veel dank en we horen het graag!
Sophie Schraven

Over de auteur

avatar
Ellen Mensink