Aan tafel met het FCA

Zoals u wellicht weet, is de Nachtwacht van het FCA in februari onthuld en heeft de FCA Nachtwacht in april in de Rode Hoed gestaan. Daarna is hij weer teruggekomen op zijn honk, de Centrale Markthal. Daar nam het megaportret een prominente plek in tijdens het Architectenbal op vrijdagavond 22 juni jl. (zie voor een impressie de foto in de bijlage van fotograaf Hans Peter Föllmi). Ook zondag 24 juni jl. konden de bezoekers van de Dag van de Architectuur, die ook vanuit de hal werd georganiseerd, niet om het doek heen.

Maar dat is niet alles. Er staat nog een aantal momenten op de agenda waarop de FCA Nachtwacht voor een breed publiek te bewonderen is:

27, 28 en 29 juli a.s. reist het doek mee met het Guerilla Restaurant ‘Aan tafel met het FCA’. Dus, heeft u zin om op een geheime locatie in Amsterdam een 4-gangen diner te nuttigen, bereid met producten van het FCA? Koop dan een dinerkaartje. De kaartverkoop vindt plaats vanuit Café Struik op de Rozengracht én vanuit het kantoor van het Food Center.

Meer informatie op www.aantafelmethetfca.nl.