De kleuren van de garens zijn mooi geworden!

9 november 2015

Gepubliceerd door: Ellen Mensink

De campagne loopt tot 20 november, maar wil je zeker zijn dat je je trui voor de winter thuis hebt. Bestel dan morgen – 10 november – voor het einde van de dag! Wij leveren uit in de week voor de kerstvakantie. Dan heb je een mooi cadeau voor onder de kerstboom! De kleuren van de truien zijn prachtig geworden. Een mooie zandkleur, de blauwe kleur is precies zoals we wilden, net als de antraciet. Het oranje garen is een prachtige diepe herfstkleur oranje geworden. Kortom we zijn erg tevreden!  De eerste brei-testen zijn goed gegaan. Op dit moment doen we was testen om de zachtheid te beïnvloeden. Woensdag gaan we starten met de productie van de eerste batch. Je kunt de trui tot 20 november bestellen, maar bestel je na 10 november dan kunnen we niet met grote zekerheid garanderen om voor de kerst te leveren.

Over de auteur

avatar
Ellen Mensink

 • Melissa

  Hoe kan je een trui bestellen? Ze zien er tof uit!

  • creativecitylab

   Hoi Melissa,
   Leuk om te horen! Je kan de trui hier bestellen via onze crowdfunding campagne: http://www.oneplanetcrowd.com/nl/project/121810/. Op deze manier steun je ons initiatief en krijg je er de mooie trui voor terug!
   Groet!

 • Maartje Sloot

  Hoi,
  Ik begrijp dat de termijn om een trui te bestellen voorbij is. Komt er nog een mogelijkheid om er 1 te bestellen? Ik vind ze namelijk super!! Gr Maartje

  • creativecitylab

   Hoi Maartje, sorry voor de vertraagde reactie. We zien je bericht nu pas. Leuk dat je de truien mooi vindt en er nog een zou willen bestellen! Dat is zeker mogelijk alleen ligt het er een beetje aan welke kleur en maat je zou willen. Oranje en beige is nog in voorraad en de herentrui in de maat S wordt ook door dames besteld (en staat ook super) en die is er nog wel in blauw. Zou je een mail willen sturen naar team@creativecitylab:disqus .nl met je wensen? Groet!