Communicatie Manager gezocht!

5 januari 2016

Gepubliceerd door: Ellen Mensink

Ben je getalenteerd op het gebied van marketingcommunicatiestrategie maar ben je ook hands-on? Opzoek naar een (parttime/freelance) functie waarbij je de kans krijgt om mee te werken aan een start-up die voort is gevloeid uit het succesvolle Recycle Lab Circular Fashion? Lees dan verder!

We zijn opzoek naar een enthousiaste en inspirerende Communicatie Manager die graag wil meewerken aan de transitie naar een circulaire textielketen. In deze rol ben je zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau bezig met het vormgeven van het communicatiebeleid- en activiteiten van de nieuwe start-up die is voortgekomen uit het vorige lab van CCL. Omdat er veel veranderingen gaande zijn is het belangrijk dat je behalve vakkennis ook veel energie en creativiteit meebrengt. Naast het zorgdragen voor de ontwikkeling van een communicatieplan en een gedegen strategie ben je eindverantwoordelijk voor alle marketing en communicatieactiviteiten waar hands-on bezig zijn ook bijhoort, denk bijvoorbeeld aan content creatie voor social media.

Herken je jezelf in het profiel? Stuur dan snel een mail inclusief cv en motivatie naar team@creativecitylab.nl. Heb je nog vragen? Neem contact op met Ellen Mensink 0621577268.

Over de auteur

avatar
Ellen Mensink